rendeltem tőletk egy flesh hound dobozt!
2010-05-20-án írtátok, h hamarosan postázzátok - pénzt már átutaltam.
Lehet tudni róla valamit h el lett-e már küldve?
A káosz sorcit lécci tegyétek el nekem. A szokott helyen (Árpád híd mellett) majd átveszem, előtte pár nappal telefonálok. Lehet csak júniusban sikerül, de mindenképpen megyek érte.
Kérnék szépen egy visszajelzést, hogy okés a dolog.
Köszi!
Szevasz!
A figut félretettük. Azonban a személyes átvétel lehetősége sajnos megszűnt, így postázni tudunk, ha priviben elküldöd a címed.
A káosz sorcit lécci tegyétek el nekem. A szokott helyen (Árpád híd mellett) majd átveszem, előtte pár nappal telefonálok. Lehet csak júniusban sikerül, de mindenképpen megyek érte.
Kérnék szépen egy visszajelzést, hogy okés a dolog.
Köszi!
Meg tudnátok mondani hogy a következő dobozokban hány figura van?
99060212034 DARK ELF CORSAIRS
99060212035 DARK ELF CORSAIRS COMMAND
Biztos bennem van a hiba, de nem találtam sehol.
köszi
üdv!
Petyo
Csatoltam egy frissített készletlistát. Még mindig van jópár cucc, elsősorban festékek, de néhány olyan termék is, amit már nem lehet máshonnan megvenni.
Szia!
Ne hagyd hogy mindenféle műkedvelő kívülállók belekontárkodjanak, inkább várj a hivatalos válaszra :)
A C oszlop a korábbi online árunk, míg a D oszlop a kedvezményes ár. Ha vásárolni szeretnél, akkor a D oszlop árait kell figyelembe venned.
Hamarosan kiteszünk egy frissített listát, ha kérdés adódik, kérdezzetek bátran. És megkérném a kedves unatkozó fórumozókat, ne fűzzenek hasznos, de tök felesleges hozzászólásokat a topikhoz csak a vicc kedvéért ;)