biztos, hogy a 2000-es rendezvényre vagy kíváncsi? bocs, ha tévednék, és nem bántásból kérdezem, de hány éves lehettél akkor, 4? 6? a 2000-es rendezvényről igen keveseknek lehet képe, nekünk is csak 2001-ről, 2004-ről van pár, illetve egy ősrégi kép az első, ‘97-es találkozóról, és persze a 2007-es rendezvénytől kezdve rengeteg.
ha a 2010-es képekre vagy kíváncsi, akkor meg ott postolta közvetlenül előtted UBorka, hogy hol vannak a képek. http://gamesday.hu és ott képgaléria.
Mivel a tavalyi Golden Gobbón készült képek stúdió minőségűek lettek, így úgy gondoltam, hogy érdemes lenne egy összefoglaló kiadványt csinálni a győztesek képeiből.
Megtisztelő, hogy az én orkom nyitja a sort. Köszönöm édesanyámnak, aki mindig támogatott, feleségemnek, aki elviselt…
De komolyan. Ezeken a képeken is látszik, milyen brutál erős volt a mezőny. Így visszanézve nem is értem, hogy indíthattam a versenyen a srácot…
tök pozitív, hogy idén volt profi fotósunk, és így kvázi studió minőségű képek készülhettek a nevezésekről (ráadásul az összesről!)
némi üröm az örömben, hogy valóban kicsitt tovább tart a barátomnak a fotók utómunkálata, mint ahogy azt tervezte. legutóbb a hét elején beszéltünk, és akkor ennek a hétnek a végére ígérte.
türelmeteket előre is köszi! én is nagyon várom már a maradék képeket.
A maradék képeket is a hét végére ígérte a fényképész, remélhetőleg meg is érkeznek. Azt követően már csak órák kérdése hogy minden végleges formát öltsön.
Na megpingelem mar ezt a topicot, ugy nez ki a digitalis fotok elohivasi ideje hosszura nyult, mert meg mindig nem kerultek fel a kepek
Ami nagy kar, mert nem fotoztam, gondolvan ugyis jobb minosegben fenn lesznek a nevezesek…