table.jpg

A második részben a festékekről, ecsetekről, egyéb hasznos kellékekről és a munkahelyről lesz szó.

blades_1.jpg

Figurafestés módszerei, az alapoktól a profi megoldásokig!

ecset3.jpg

Az ecset valószínűleg a legfontosabb eszköz, amit megveszünk, hogy segítsünk a figuráinkat életre lehelni. Megfelelő választással és gondos kezeléssel egy jó ecset vásárlása befektetés a figurafestő hobbiba, amely egyúttal élvezetesebbé is teszi azt.

Royal-Naval-Thunder-1030x767.jpg

Mivel az egyik témában előkerült a 2. világháborús tengeri ütközetek témaköre, gondoltam írok egy rövid összefoglalót az egyik legnépszerűbb ilyen szabályrendszer, a Naval Thunder, azaz pontosabban annak Battleship Row és Bitter Rivals című kiegészítőirel, mivel az alapjáték maga inkább 1. világháborús csaták lejátszására lett kitalálva.

szoloskert3.jpg

Kisebb kihagyás után újra jelentkezem, ezúttal egy a második világháború terepasztalain méltatlanul hanyagolt tereptárgy elkészítésének módjával, tehát honnan is ered a bor?

coldfront.jpg

A D21es Bázis Infinity kezdőnapjára kezdtem el összeszedni némi tudnivalót a játékról, mintegy kedvcsinálónak és posztoltam a Facebook oldalukon, de felmerült, hogy összegyűjtött formában akár önálló cikként is megállná a helyét, így örömmel bocsátom rendelkezésetekre mindazt, amit a teljesség igénye nélkül írtam az Infinity háttértörténetéről.

Red_Corsair_Huron_Blackheart.jpg

A Vörös Kalózok űrgárdista rend nevének még az említése is félelmet kelt minden olyan hajó legénységében, amelynek útja a Malestrom mellett visz el. Félelmetes és kegyetlen kalózok hírében állnak - nem is alaptalanul. A sors fintora, hogy a rendet pont a kalózok ellen alapították.

carrion-lancer.jpg
aos.jpg

Ebben a cikkben a leggyakrabban feltett kérdésekre szeretnénk választ adni, afféle iránymutatóként a hobbit most elkezdők, vagy újrakezdők számára.

Inkvizítor

Ebben a rövid köszöntőben szeretném összefoglalni, hogy miért is jött létre ez az oldal, pontosabban: miért újult meg, mi a rövid- és hosszútávú cél vele.