Ellovagolok a lemenő napba

Avagy így múlik el egy világ dicsősége! A rövid verzió - részemről befejeztem az Inkvizitor.hu híroldal üzemeltetését. Az okok, egy kisregény formájában, alább olvashatóak, egy néhol kíméletlenül őszinte, de semmiképp nem sértődött, inkább bús-borongós cikkben. Viszont kisebb átalakulás után azért maradunk, egy személyesebb hangvételű, blogosabb oldalként!

csj05.jpg

Miskolcon KMCS!

kmcs11.jpg

Ebben a mostani videóban a KMCS (Kelet-magyarországi Csapatverseny 11. állomása) beszámolója mellett arról lesz szó, hogy miért dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha versenyekről, rendezvényekről van szó.

51868844_363799771140465_8062969326283522048_n.jpg
csaprag.jpg

Ebben a mostani videóban a figurák összeszerelésének sarkalatos pontjáról, a ragasztásról és a csapolásról lesz szó.

figelo-1.jpg

Ebben a mostani videóban a figurák összeragasztását és festését megelőző előkészítés - a sorjázás, csiszolás, marás - fogásairól, és elhallgatott titkairól lesz szó.

angels.PNG

Egy új projektet jelentett be a Games Workshop - animációs film készül!

logo.png

Ebben a mostani videóban gyakorlati tanácsokat és fogásokat mutatok az airbrush karbantartásához.

logo.png
4.jpg
tlkvlog-2.jpg

Ebben a mostani videóban a TLK klubbal kapcsolatos hírekkel, érdekességekkel, eseményekkel foglalkozunk.

5.jpg

Gnastrarr és serege egy város határában táborozott. Visszaérkeztek a farkaslovasok a felderítőútról, a hadvezér komoran veszi tudomásul a tényeket: egy hadseregnyi trollvadász tart feléjük.

KEP_01.jpg

Ebben a cikkben röviden áttekintjük a játék alapjait és arról is lesz szó, hogy miért és hogyan érdemes belefogni ebbe a hobbiba, valamint milyen közösséget és játéklehetőségeket találhat hazánkban, akit elcsábít az Erő valamelyik oldala.

p60-3.jpg

Ebben a mostani videóban a 60 perces festés keretén belül két kezdő, amatőr festő mutatja meg, hogy akár ennyi idő alatt is ki lehet festeni egy figurát, ha megvan rá a szándék.

1.jpg
gw-logo-default-stacked.svg
csj-hatarido.jpg
f9c.jpg
DSC_0417.JPG