Adatok

f9c.jpg

Országos CSapatépítő! Egy kis magyarázat a miértekre.

Tisztelt Nagyközösség!

Több ember javaslatára és kérésére ragadtam most billentyűzetet.

Honnan is ez az országos meg 40k meg csapatverseny?

Volt ugye első és második TCoG, ahol arra jutottunk, hogy kis közösségünk eléggé széttagolt. Nincsenek nagy átjárások, hiába vagyunk kevesen sokunk a legtöbb játékost nem ismeri (jómagam sem). Ezt egyébként az első Terepasztalos Konferencia során elhangzottak is alátámasztják, úgy hiszem.

Ez a közösségek közötti szakadék azon mód hidalható át, ha közös játékra tudjuk őket sarkallni, és abban megegyeztünk, hogy itt a hangsúly a játékon van. Azaz nem kompetitív, hanem fun, szórakozást megcélzó időtöltés.

Nos erről szól a KMCS és erről fog szólni az Országos CSapatépítő rendezvény is.

letöltés.jpg

Hogy miért páros meccsek? Fele annyi asztal kell, emellett nem egy idegen játékossal játszol,

hanem rögtön hárommal!

Hogy miért négy fős csapatok lesznek? Azért, hogy a négy játék alatt ne egy társatok lehessen, hanem rögtön három! Az első három játékot majd mindig másik csapattárssal kell játszani. A negyedik játék alkalmával ez teljesen a csapatra lesz bízva, hogy miként alakítják ki a két párost.

Ez persze a csapatok döntése, mi a lehetőséget szeretnénk biztosítani. De éppen ezek miatt ettől a formátumtól nem kívánunk eltérni sem. Úgy gondoljuk megfelelően szolgálja majd a rendezvény célját és a közösség érdekeit.

Hiszünk abban, hogy a közösség akkor fejlődik igazán, akkor erős, ha összetart. Erre akkor van igazán lehetőség, ha tudunk is egymás létezéséről!

Imperial_Eagle_by_DarkWristband_(1).jpg

Budapest ideális utazás szempontjából, szerencsére rendezvény helyszín is van. Közel vannak szállások, mindenki számára kisebb problémát jelent elérni a fővárost, mint a legtöbb vidéki nagy várost, ahol rendezhettük volna.

Az ország területét négy részre osztottuk és a nevezési lehetőségeket is eszerint szeretnénk majd tagolni. Lehetőleg egy csapat a négy területből épüljön, és minden régióból egy-egy játékos kerüljön egy csapatba. Ez a cél, ez az ideál. Nem törekszünk rá minden áron, hogy így legyen, ha valahonnan kevesebb jelentkező van, akkor azt feltöltjük. Erre szerintem a budapesti játékosok jelentkezése fog prioritást élvezni, mivel ők a helyiek és a budapesti közösség a legnagyobb.

Szeretném is megragadni a lehetőséget, és egy kis felmérést indítani. Szeretnék megkérni mindenkit, aki érdeklődik a rendezvény irányt, hogy írja fel magáta megfelelő oszlopokba.

Fontos! Ez még nem a tényleges nevezés, hanem egy felmérés. Szeretnénk látni az egyes régiók érdeklődési szintjét, illetve azt, hogy valóban elérhető-e a magunknak szabott 60 fős álomhatár!

Fontos leszögezni a legfontosabbat. Ez nem egy klasszikus értelemben vett verseny. Ez a rendezgény azt a célt szolgálja, hogy jól érezzük magunkat és minél több embert megismerhessünk, így ennek megfelelő hozzáállást fogok kérni minden érdeklődőtől és résztvevőtől.

Az érdeklődőknek jó hír!

A kiírás, feltételek, a küldetésekkel és időbeosztással és pontozással még az idén megszületik!

Már körvonalazódtak a küldetések, tesztelünk 1-2-t, aztán mindenki megkaphatja majd! ;)

Köszönöm a figyelmet!

serrath