Adatok

DSC_0417.JPG

ORSZÁGOS WARHAMMER 40K CSAPATÉPÍTŐ!

Tisztelt Nagyközösség!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a TLK által tartott első The Council of Gamers során tett ígéretünket megtartjuk, és csinálunk egy olyan országos versenyt, ami a közösség építésről, a szórakozásról szól.

Szóba került, hogy hanyagolni kéne a fővárost, talán vidéken kevesebb a nehézség, ám örömmel írhatom (főleg a fővárosiak számára :D ), úgy néz ki sikerült helyet találni a fővárosban barátságos áron, elfogadható megközelítéssel, és azt hiszem minden igényt kielégítő tulajdonságokkal.

DSCF3572.JPG

Egyelőre több részletet nem árulok el a helyszínnel kapcsolatban, legyen hirtelen ennyi jó hír egyszerre! :D

Na de, hogy miről is lenne szó? Egy hatalmas nagy, két napos, négy fordulós 40k dömpingre! Június 8-9-n.

Nem kell megrémülni, nem egy ETC jellegű versenyről van szó. Egy sokkal barátságosabb és évek óta működő rendezvénysorozatban, a KMCs-ben van tapasztalatunk.

Szóval ez úgy fog kinézni, hogy majd lesz lehetőség egy 60 főnek a nevezésre. Ezen 60 főből mi sorsolunk 15 csapatot, ügyelve arra, hogy senki se a szomszéd lakóházból kapjon csapattársat.

Ezen csapatok minden fordulóban 2 másik csapat párosával mérkőznek majd meg. Szóval páros versenyek lesznek négy teljes fordulón és két napon keresztül!

Mivel mi a fun játékok híve vagyunk, így mindenki felé elvárás lesz a barátságos listákkal történő nevezés, mert ez nem a versenyről szól első sorban, hanem arról, hogy ilyen sokan is összejöhessünk és játszhassunk! A küldetések is úgy készülnek majd, hogy ezt szolgálják. Például 100% számíthattok egy olyan küldetésre, ahol objektíva kártyák lesznek! (amit biztosítunk is)

Éppen ezért a szervezők élni fognak azzal a joggal, hogy ha valaki olyan listát ír, mely a verseny szellemiségének nem megfelelő, azt visszadobják. De remélem ilyenre nem nagyon kerül majd sor.

Például nevesített karakterek, super heavy-k biztos nem egy ilyen rendezvényre valóak.

P1040083.JPG

Mivel két napos lesz, így sokaknak szükség lesz szállásra is, mert nem tudom lesz-e kocsma a közelben, ami a következő nap kezdésig nyitva van, itt készülünk majd ajánlásokkal, de ezt is nem akarjuk előre leszervezni, mert ennyi embernél már elég eltérő igények merülnek fel, viszont már most mondhatom, hogy lesz a közelben baráti áron ez is. Részletek később.

A csapatokat egy héttel a rendezvény előtt közzé tesszük. Akárcsak azt, hogy kik kik ellen fognak játszani, szóval nem kell ismeretlenül egymás elé állni majd a csapattársaknak, felkereshetitek egymást előre.

A várható ütemezés úgy lesz, hogy első nap lesz egy kezdés 12:00-kor, 3 órás meccsek lesznek, utána könnyed alkoholmentes iszogatás kinek kedve igénye szerint reggelig is. Másnap pedig egy 9:00 kezdés, szintén 3 órás meccsekkel.

A helyszín biztosít majd megfelelő mennyiségű ételt és italt is, sőt szeretnék, ha ott fogyasztanánk, szóval senki se marad se éhen se szomjan.

Egyelőre ennyi lenne kedvcsinálóként. Január-februárban várhatjátok a végeleges kiírásokat, küldetéseket, nevezési díjat, mindent. Addig pedig majd jönnek a hírmorzsák!

Köszönöm a figyelmet!

serrath

kmcs.jpg