Adatok

Névtelen.png

The 9th Age Újság

Tisztelt Nagyközönség!

Nyilván közületek sokan ismerik a Warhammer Fantasy-t, sokan siratják, hiányolják is.

Remélem azért mindenki ismeri a The 9th Age elnevezésű szabályrendszert/játékot is, melyet tekinthetünk a hőn szeretett fantasy táblás stratégiai játékunk utódának is.

Nos sajnos kis hazánkban egyelőre eléggé stagnáló (vagy lassan kopó) közössége van, ám külföldön igen komoly játékos társadalom áll mögötte. Elég ha csak azt nézzük, hogy ETC-n még mindig abszolút helye van a játéknak.

Számos youtube csatorna tesz fel csatajelentéseket, folyamatosan frissítik a játékot. Hazai verseny is van még mindig HTC néven (Hungarian Team Championship) , melyet most a székesfehérvári kollégák tartanak életben!

Na szóval a srácok, akik készítik, nem csak egy kidolgozott, fejlesztett, és sok apró változáson átesett rendszert adnak a kezünkbe, hanem bizony alkalom adtán jelenik meg White Dwarf színvonalú kiadvány is, ami (ahogy minden a játékhoz megjelent iromány, szabály) teljesen ingyenesen letölthető bárki számára az oldalukról. Ehhez még regisztráció sem szükséges!

Figura gyártó cég is állt már a projekt mögé, méghozzá a rettentő igényes és hangulatos figurákat gyártó Awatars of War spanyol cég.

Remélem többőtöket is elkap majd a nosztalgia!

Jó olvasgatást!

Köszönöm a figyelmet

serrath