Elsősorban a Facebookos csoportokat, közösségeket összefogó gyűjtemény ez az oldal. Ha van olyan, terepasztalos játékokkal és/vagy figurákkal foglalkozó csoportod, ami nincs a listában, jelezd nekünk, és felvesszük!

Ha eladó figurád van, vagy venni szeretnél, esetleg csak nézelődnél, akkor ebben a csoportban a helyed. Dobozok, egységek, egész seregek, szabálykönyvek, van itt minden!

Ez a csoport azért jött létre, hogy akik szeretnének Warhammer 40k-t játszani az ország egész területén, kompetitíven, azok bárhol tudjanak meccset szervezni vagy eseményt indítani, kezdeményezni.

Ez a csoport az Infinity wargame, és hozzá kapcsolódó hobbival kapcsolatos beszélgetésre, szervezésre, figuramutogatásra szolgál.

Ide várjuk mindazon hadurak gyülekezését, akik szívesen beszélgetnek a hazai SAGA-témákról, legyen az mustra, rajtaütés, portya vagy csak úgy általában szívesen fogyasztanának némi virtuális seritalt ellenségeik koponyájából egymás kitüntető társaság

Ez a csoport egy gyártóktól független, barátságos figura festő, modellező és konvertáló csoport. A csoport (mint a neve is mutatja) főként társasjáték figurák festésével foglalkozik, de terepasztalos figurák is gyakori vendégek!

A csoport célja teret adni a 28mm-es méretarányban gyűjtő és terepasztalozó hobbitársaknak a tapasztalatcserére, seregek, korszakok bemutatására és játékok szervezésére.